Nous cursos pla transversal del Consorci per a la Formació Contínua

CURSOS SUBVENCIONATS PER A TREBALLADORS EN ACTIU

gencat fcontinua wsepe wCursos subvencionats d'acord amb l'ORDRE TSF/223/2016, de 23 d'agost, per la qual s'aproven les bases reguladores dels programes de formació professional per a l'ocupació per a persones treballadores ocupades, que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Les accions formatives són de caràcter transversal i s'adrecen a treballadors d'empreses pimes, autònoms, de diferents sectors d'activitat com:
Comerç, metall, construcció, indústria, sanitat, hostaleria, siderometall .
Amb la finalitat de garantir l'accés a la formació de les persones treballadores amb major dificultat d’inserció o de manteniment del lloc de treball, tenen prioritat per participar en el Programa de formació:

- Les persones treballadores ocupades pertanyents als col•lectius següents: persones treballadores de petites i mitjanes empreses, dones, majors de 45anys, persones treballadores amb baixa qualificació.

- Les persones aturades pertanyents als col·lectius següents: dones, joves, majors de 45 anys .

Entenent per persones treballadores de baixa qualificació, les persones que en el
moment de l’inici de l’acció formativa estiguin incloses en un dels grups de cotització següents: 06, 07, 09 o 10.

També tenen aquesta consideració les persones en situació d’atur o les persones treballadores autònomes que no tinguin un carnet professional, un certificat de professionalitat de nivell 2 o 3, un títol de formació professional o una titulació universitària.

Les places són limitades i les matriculacions s'efectuaran segons rigorós ordre d'inscripció. La participació en les accions formatives, per part de persones en situació d'atur, està limitada d'acord amb la normativa vigent.

Estàs aquí:Inici Noticies Nous cursos pla transversal del Consorci per a la Formació Contínua

Twiters SG

Col·laboradors

SG Barcelona

  • Comtessa Pardo Bazán, 14/18-Local 2
  • 08027-Barcelona
  • Tel.- 936113105 - 610159314 - 610159405
  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

SG Lleida

  • Turó de Gardeny-Edif. Empren Of. 8
  • 25198-Lleida
  • Tel.- 647047334
  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.