Noticies

Nous cursos subvencionats

NOUS CURSOS SUBVENCIONATS A BARCELONA I LLEIDA 

  Generalitat 1  

A partir d'aquest any, iniciem una nova col·laboració amb l'empresa de consultoria de recursos humans CRITERIA, per a la impartició en les nostres instal·lacions dels següents cursos

Llegeix més...

Inici immediat del curs

OPERACIONS DE GRABACIÓ I TRACTAMENT DE DADES I DOCUMENTS

 Generalitat 1 

El proper dia 26 de gener, iniciarem un nou curs d'OPERACIONS DE GRABACIÓ I TRACTAMENT DE DADES I DOCUMENTS, de 440 hores de durada, amb pràctiques inclosses, corresponent al certificat de professionalitat ADGG0508_CEN. L'horari d'aquest, serà dijous i divendres de 8:30 a 14:30 h.

Llegeix més...

INICI IMMEDIAT DE CURSOS SUBVENCIONATS PER A TREBALLADORS EN ACTIU

gencat fcontinua wsepe wCursos subvencionats d'acord amb l'ORDRE EMO/218/2015, de 16 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores dels programes de formació professional per a l'ocupació per a persones treballadores ocupades, que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Llegeix més...

Formació d'oferta àrees prioritàries

OPERACIONS AUXILIARS DE SERVEIS ADMINISTRATIUS I GENERALS

 Generalitat 1 

El proper dia 23 de desembre, iniciarem un nou curs d'OPERACIONS AUXILIARS DE SERVEIS ADMINISTRATIUS I GENERALS, de 450 hores de durada corresponent al certificat de professionalitat ADGG0408_CEN. L'horari d'aquest, serà de 15 a 20 h. de dilluns a dimecres, per acabar, amb pràctiques inclosses, al mes setembre de 2017.

Llegeix més...

Direcció i equips de treball

Cartell-Tactica360Des de SG Consultors Formadors, i Tàctica 360, volem oferir-vos aquest curs "Direcció i equips de Treball", de 6 hores de durada.

Aquets està dirigit a totes aquelles persones, caps d’equip, petits autònoms, emprenedors, directors, que vulguin millorar i aprendre noves habilitats de lideratge i prendre consciència dels seus punts de millora.

Llegeix més...

Nou curs de formació amb compromís de contractació

 Generalitat 1 

El proper dia 14 de novembre, iniciarem el curs d'OPERACIONS AUXILIARS DE SERVEIS ADMINISTRATIUS I GENERALS, de 450 hores de durada corresponent al certificat de professionalitat ADGG0408_CEN. L'horari d'aquest, serà de 9 a 14 h. de dilluns a dimecres, per acabar, amb pràctiques inclosses, al mes juliol de 2017.

Llegeix més...

Curs pràctic de motocicletes

Cartell-motocicletes"Educació viària pràctica de motocicletes", organitzat pel Servei Català de Trànsit, a través de la nostra empresa, SG Consultors Formadors.

Llegeix més...

Estàs aquí:Inici Noticies

Twiters SG

Col·laboradors

SG Barcelona

  • Comtessa Pardo Bazán, 14/18-Local 2
  • 08027-Barcelona
  • Tel.- 936113105 - 610159314 - 610159405
  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

SG Lleida

  • Turó de Gardeny-Edif. Empren Of. 8
  • 25198-Lleida
  • Tel.- 647047334
  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.