SG Consultors Formadors, SL pot modificar, sense previ avís, la informació, configuració i presentació de "www.sgconsultorsformadors.cat".
SG Consultors Formadors, SL es compromet a no realitzar publicitat enganyosa. A aquests efectes no es considera com publicitat enganyosa els errors, de qualsevol tipus i per qualsevol origen, que puguin trobar-se en "www.sgconsultorsformadors.cat". De la mateixa manera "www.sgconsultorsformadors.cat" es compromet a corregir aquests errors en la major brevetat possible.
SG Consultors Formadors, SL es compromet a no remetre als seus clients i al públic en general comunicacions comercials que no estiguin degudament identificades, en compliment de la Llei orgànica 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic.
SG Consultors Formadors, SL informa que queda prohibit l'establiment d'enllaços amb aquesta web sense autorització prèvia.
- Les referències de serveis i dels continguts en general que es presenten en "www.sgconsultorsformadors.cat" tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen a SG Consultors Formadors, SL fins l'acceptació d'un encàrrec.
SG Consultors Formadors, SL no podrà ser considerada responsable per cap dany derivat de la utilització d'aquesta web, ni per cap actuació realitzada sobre la base de la informació que es facilita en ella.
SG Consultors Formadors, SL no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en la transmissió telemàtic i que hagin estat infiltrats per terceres persones.

Estàs aquí:Inici Altres avisos

Twiters SG

Col·laboradors

SG Barcelona

  • Comtessa Pardo Bazán, 14/18-Local 2
  • 08027-Barcelona
  • Tel.- 936113105 - 610159314 - 610159405
  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

SG Lleida

  • Turó de Gardeny-Edif. Empren Of. 8
  • 25198-Lleida
  • Tel.- 647047334
  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.